Testimoniale

Colaborarea RER Group cu Payroll Expert a inceput in 2012, interval pe parcusul caruia parteneriatul nostru s-a extins si s-a consolidat. Aceasta consolidare a fost favorizata de standardele ridicate a serviciilor livrate de Payroll Expert, disponibilitatii si feedback-ului rapid la solicitari multiple si complexe, asa cum sunt cele ale organizatiei noastre, organizatie cu numar mare de salariati si cu raspandire geografica la nivel national. Apreciem profesionalismul si competenta colaboratorilor nostri, atitudinea flexibila si disponibilitatea pentru rezolvarea prompta si completa a cerintelor noastre.
Silvana ARDELEANU
Administrator / RER Group Romania.
Parteneriatul dintre Colas Romania, si Payroll Expert SRL a demarat in August 2010, initial la nivelul santierului autostrazii A2 – Cernavoda-Medgidia, continuand fara intrerupere pana in prezent. Payroll Expert furnizeaza pentru Colas Romania servicii de salarizare, administrare de personal, supervizare si administrare a bazelor de date. Principalele avantaje oferite de Payroll Expert consta in reducerea mai mult decat substantiala a timpului de generare a diferitelor rapoarte si situatii imp use de reglementarile legale in vigoare sau necesare pentru raportarile interne.

Eficienta solutiilor Payroll Expert a dus la scurt timp de la initierea colaborarii la extinderea acestora si pentru celelalte companii membre ale grupului Colas in Romania astfel incat in 2011 Payroll Expert a devenit unicul furnizor in domeniu si pentru subdiviziunile teritoriale din Iasi, Suceava, Constanta, Mangalia, Craiova si Timisoara. Solutia software ASIS Plus, utilizata de Payroll Expert a fost dezvoltata, upgradata si interfatata cu aplicatiile de pontaj si financiar-contabilitate la cererea Colas Romania, astfel incat procesul de salarizare si administrare de personal a fost in mare masura automatizat.
Aplicatia ASIS Plus, dezvoltata initial pentru particularitatile unitatii din Cernavoda Medgidia, s-a dovedit un sistem de baza in intregul proces de administrare si control al costurilor fortei de munca si organizare. Arhitectura bazei de date este capabila sa ofere extrem de operativ 0 varietate de rapoarte si situatii, privind timpul de lucru, fluctuatia de personal, costurile cu forta de munca pe fiecare centru de cost si pe Hecare faza a centrelor de cost. Bazandu-se pe un sistem de operare simplu si intuitiv, ASIS Plus este un instrument folosit de catre toti reprezentantii departamentelor de resurse umane din cadrul grupului si manageri, desigur cu scopuri diferite – introducere date / generare situatii, interpretare si luare de decizii.

Demn de mentionat este faptul ca solicitarile privind functionalitatile specifice companiilor Colas din Romania au fost realizate de catre echipa tehnica a PayrollExpert rapid si corect, astfel incat intreaga transpunere in realitate a proiectului de adoptare a solutiei ASIS, cu toate fazele acesteia : analiza, design, dezvoltare, testare, training, implementare, a fost una excelenta, lipsita de dificultati. Un alt aspect deosebit al colaborarii a fost imbunatatirea ‘din mers” a functionalitatilor proiectate, datorita solutiilor ingenioase propuse de Payroll Expert. Payroll Expert a modificat de asemenea, la solicitarea expresa a Colas Romania, fluxurile operationale initiale ale softului, fapt care a dus la cresterea calitatii finale a serviciilor.

Disponibilitatea si capabilitatea de service profesionist pe parcursul unei perioade mari de timp sunt si ele un aspect important, avand in vedere caracterul dinamic al informatiei administrate, de-a lungul timpului aparand solicitari noi, pentru care a fost nevoie sa fie identificate solutii unitare, compatibile cu aplicatia deja dezvoltata. Receptivitatea, mentalitatea si seriozitatea echipei Payroll Expert, respectarea termenelor de realizare, dorinta de a furniza solutii eficiente, care sa vina in intampinarea si a unor situatii posibile si nu doar sa ofere solutii pentru cazurile curente sau locale, reprezinta un element de baza al succesului colaborarii Colas Romania cu Payroll Expert recomandand, totodata, Payroll Expert ca un partener de incredere.
Mircea PODINA
Manager HR / GROUP COLAS ROUMANIE
Serviciile de calcul salarial, mentenanta baze de date si optimizare aplicatii furnizate de acesta societate satisfac exigentele societatii noastre. Seriozitatea si promptitudinea serviciilor si personalului acestei societati ne-au convins de faptul ca acesta societate dispune de baza materiala, managementul si experienta necesara desfasurarii activitatii in acest domeniu, fapt pentru care 0 recomandam cu caldura. De la data 01.09.2010, de cand colaboram cu aceasta firma si pana in prezent noi am avut relatii foarte bune cu aceasta societate, care este condusa de persoane onorabile si dispune de personal calificat, a carui competenta este recunoscuta. Angajamentele pe care si le-a luat fata de noi au fost respectate intodeauna.
Stefan HANGANU
Director General / SCCF Iasi
Colaboram cu Payroll Expert de la inceputul anului 2011, iar in tot acest interval serviciile puse la dispozitie de catre specialistii HR ai acestei companii s-au ridicat la nivelul calitativ impus de standardele organizatiei noastre.
Serviciile furnizate de Payroll Expert vizeaza consilierea departamentului nostru de resurse umane referitor la dreptul muncii, relatii de munca, asigurari sociale si reglementari privind organizarea si disciplina muncii. Suntem multumiti de calitatea prestatiei si de seriozitatea de care echipa Payroll Expert a dat dovada pe parcursul derularii contractului, fapt ce ne face sa recomandam cu incredere serviciile oferite de aceasta companie.
Mihai POSIRCA
Director resurse umane / COTY COSMETICS ROMANIA
Am ales sa colaboram cu Payroll Expert ca furnizor de servicii de salarizare si administrare de personal, datorita calitatii si competitivitatii serviciilor oferite, promptitudinii si a eficientei proceselor specifice. Totodata, echipa Payroll Expert, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul necesar in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de calcul salarial. Tin sa mentionez faptul ca Payroll Expert a reusit sa isi mobilizeze resursele astfel incat sa se incadreze in termenul de implementare de 14 zile, impus de o stare de fapt neprevazuta, existent in cadrul agentiei noastre. In concluzie, recomand Payroll Expert ca fiind un colaborator de incredere si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite.
Corina TENEA
Sef department HR / Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale

Servicii de calcul salarial si administrare de personal

PAYROLL EXPERT SRL © Copyright 2024