Contact: 0769 089 322 sau 0740 149 341

Fise de post

“Pe cine sa intreb ce trebuie sa contina fisa postului?“

“Care sunt criteriile de evaluare specifice postului de Director de vanzari?“

“Care mai este atmosfera în Departamentul IT? Salariatii noştrii nu sunt multumiti de sarcinile atribuite?“

Iti poti imagina o organizatie cu angajati motivati, cu sarcini clare si potrivite fiecaruia dar fara obişnuitele voci contestatare?
Cum ar fi să ai lângă tine un partener de încredere, care să te ajute să intocmesti fiselede post? Să ai o procedura care să economisească timp şi resurse şi să iti ofere certitudinea că ai creat un mediu de lucru favorabil, în care angajatii pot creşte şi se pot dezvolta împreună cu organizatia ta.

Fisa Postului este principalul instrument de management prin care compania ofera angajatului o imagine clara asupra pozitiei pe care o ocupa in organizatie. Atunci cand angajatul are la dispozitie acest document/instrument reuseste sa se autopozitioneze foarte clar in ierarhia organizationala si in harta operationala a companiei. Astfel, sansele companiei si ale salariatului de a se indrepta impreuna catre succes, sunt mai mari.

Ca instrument de management, fisa postului asigura intelegerea responsabilitatilor / cerintelor postului. Faciliteaza comunicarea manager-angajat-client extern si totodata constituie principalul etalon in procesele de recrutare si selectie, evaluarea postului, evaluarea performantei si dezvoltarea angajatilor.

Specialistii nostrii HR vin in intampinarea managementului companiilor si a departamentelor de resurse umane cu un pachet complet care vizeaza nu doar analiza posturilor si intocmirea fiselor de post ci si asistenta in configurarea criteriilor de evaluare pentru angajatii companiei si evaluarea efectiva a performantei profesionale a acestora.

Serviciile noastre constau in punerea la dispozitie a modelelor de fise de post standard ce vor fi personalizate in functie de specificul activitatii din companie. De asemenea, asiguram suport in setarea obiectivelor profesionale si elaborarea criteriilor de evaluare pentru fiecare angajat in parte.

Etapele elaborarii fiselor de post:

  • Stabilirea titulaturii pentru fiecare post in concordanta cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania
  • Identificarea sarcinilor specifice pentru fiecare pozitie din cadrul organigramei;
  • Intervievarea fiecarui angajat din posturile pentru care se vor elabora fise de post;
  • Elaborarea propriu-zisa a fiselor de post;
  • Prezentarea fiecarei fise de post managementului companiei;
  • Prezentarea fiselor de post angajatilor;
  • Semnarea fiselor de post de catre angajati;
  • Elaborarea organigramei pe baza fiselor de post elaborate.