Consiliere si Audit

Servicii Consiliere si Audit

Serviciile de Consiliere si Audit puse la dispozitie de Payroll Expert te vor ajuta sa iti imbunatatesti procesele, performanta si conformarea cu reglementarile si standardele relevante din domeniu. Specialistii nostri ofera sfaturi, orientare si solutii pentru a rezolva probleme sau a atinge obiective specifice unei companii, intelegi mai bine problemele pe care le intalnesti in activitatea ta si dezvolti planuri pentru a le aborda eficient.

In afara se consiliere, Payroll Expert iti poate oferi si servicii profesioniste de audit, de examinare si evaluare a informatiilor, proceselor si activitatilor companiei tale. Se verifica rapid exactitatea, integritatea si conformarea in raport cu standardele sau reglementarile aplicabile. In urma auditarii ai incredere in informatiile sau procesele evaluate si indentifici eventualele deficiente ce trebuie corectate si abordare obiectiv.

Stii de la inceput ce documente trebuie sa contina dosarul personal, ce efecte are clauza de neconcurenta si cand inceteaza acestea, esti la curent cu toate modificarile din Codul Muncii si stii ce sa faci ca sa eviti amenzi, stii cum se va desfasura cercetarea disciplinara, ce sa faci si sa nu faci, cum sa redactezi decizia de concediere.

Lista servicii Consiliere si Audit:

Interpretare normative juridice;

Organizare procese interne specifice resurselor umane;

Consiliere legata de regulamentele interne si continutul lor;

Analiza si interpretarea legislatiei ce guverneaza relatiile de munca si fiscalitatea salariala

Gestionarea aplicarii corecte a prevederilor legale si cunoasterea lor, intelegerea lor in amanunt;

Gestionarea si monitorizarea deciziilor de management in baza unui audit, echitatii lor, factor conditionant al gradului de satisfactie al angajatilor si implicat al performantelor lor;

Solutii profesioniste de interpretare si aplicare corecta a legislatiei;

Facilitarea accesului la solutii argumentate, arhive legislative si opinii intemeiate pe argumente juridice clare;

Oferirea unui Buletin legislativ ce trateaza noutatile legislative referitoare la dreptul muncii, asigurari sociale, fiscalitate salariala si alte acte normative cu incidenta asupra proceselor specifice managementului resurselor umane.

Abordarea profesionista si aplicata a celor mai complexe situatii privind salarizarea, fiscalitatea salariala si alte teme specifice managementului resurselor umane.

PAYROLL EXPERT SRL © Copyright 2024