Contact: 0769 089 322 sau 0740 149 341

Unitate protejata

La data de 09.02.2016, S.C. Payroll Expert S.R.L. a fost autorizata sa functioneze ca unitate protejata in conformitate cu prevederile Legii nr. 448/2006 republicata, Legea privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Statutul de unitate protejata a fost acordat de catre MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECTIEI SOCIALE SI PERSOANELOR VARSTNICE in urma parcurgerii tuturor etapelor procesului de autorizare demarat de noi in cursul anului 2015.

Conform prevederilor articolului 78 din Legea nr. 448/2006, autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel putin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu dizabilitati intr-un procent de cel putin 4% din numarul total al personalului.

In cazul in care aceste entitati nu indeplinesc conditia de mai sus, pot opta pentru indeplinirea uneia dintre urmatoarele obligatii:

a) sa plateasca lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap; 

b) sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat.

SUSȚINEȚI ANGAJAREA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI

De ce sa alegeti serviciile PayrollExpert? Pentru ca societatea dumneavoastra obtine serviciile de care are nevoie, iar dumneavoastra asigurati insertia profesionala a persoanelor cu dizabilitati!

Contributia la fondul de sprijin pentru persoane cu handicap este o obligatie fiscala pe care trebuie sa o platiti. De ce sa nu o reinvestiti in afacerea dumneavoastra?

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, iar unul dintre specialistii nostrii va va pune la dispozitie toate detaliile privind oferta noastra.