Contact: 0769 089 322 sau 0740 149 341

Verificarea istoricului profesional

“Cum as putea valida informatiile din CV-urile candidatilor? Ma ajuta cineva sa angajez persoana potrivita?“

“Unde am pus CV-urile alea? Ma poate ajuta cineva sa selectez candidatii?“

“De ce avem fluctuatie de personal atat de mare? De ce nu reusesc sa gasesc niciun candidat care sa se potriveasca postului si organizatiei?“

Cum ar fi sa poti trece peste stresul selectiei CV-urilor? Imagineaza-ti cate ai putea face daca nu ar trebui sa citesti CV-urile celor care candideaza visand la un job pentru care nu au pregatirea, competentele si nici experienta necesara?
Cum ar fi daca ti s-ar pune la dispozitie un raport de analiza al CV-urilor prezentate de candidati?

Sa ai o functie de conducere poate fi ceva de invidiat in filmele americane, in viata reala acest status profesional iti da multe dureri de cap. E adevarat ca seful primeste salariul cel mai mare, insa el chiar trebuie sa munceasca din greu pentru acesta.
Recrutarea este una dintre cele mai dificile si importante sarcini pe care un sef o are, in plus, recrutarea este una din activitatile cele mai costisitoare, frustrante, consumatoare de timp si greu de controlat.
Recrutarea reprezinta o etapa de baza a asigurarii personalului necesar, proces ce necesita tehnici speciale; calitatea recrutarii conditionand performantele viitoare ale companiei. Recrutarea persoanelor nepotrivite reprezinta o experienta foarte costisitoare!

Costurile totale pentru recrutarea personalului includ, dar nu se limiteaza la cheltuielile cu departamentul de HR care se ocupa de recrutare sau comisionul agentiilor de recrutare. Angajatorul trebuie sa asigure salariul angajatului in perioada de `induction`, traininguri, pachete de concediere sau plecari voluntare si desigur costurile generate de fiscalitatea salariala. Toate aceste cheltuieli pot fi fara rost atunci cand recrutati un candidat nepotrivit sau mai rau, unul care isi ascunde trecutul.

Costul fluctuatiei de personal este mare, insa cel mai mare cost il reprezinta scaderea calitatii serviciilor sau a produselor pe care compania ta le comercializeaza.

Specialistii nostrii vor prelua sarcina verificarii istoricului profesional al candidatilor si astfel eliminati riscul derularii unui proces de recrutare lipsit de rigoare.

Oferim serviciile profesionale angajatorilor care doresc sa asigure viitorul companiilor lor si sa imbunatateasca nivelul resursei umane. Solicitam doar informatii publice in legatura cu trecutul profesional al candidatului si oferim informatii relevante referitoare la profilul comportamental al viitorului angajat.

Serviciile noastre constau in:

  • Verificarea istoricului profesional (ultimii 5-10 ani);
  • Confirmarea diplomelor de studii;
  • Verificarea prezentei publice pe retelele de socializare;
  • Verificarea prezentei in media intern si international;
  • Consistenta si coerenta informatiilor prezentate in CV;
  • Apartenenta la organizatii profesionale;
  • Afilieri sau asocieri in alte companii concurente;
  • Verificarea trainingurilor si/sau certificarilor detinute;
  • Verificarea sau obtinerea de recomandari ale fostilor angajatori.

In cazul in care doriti putem extinde aria de interogare a istoricului profesional al candidatilor, conform cerintelor dumneavoastra si in acord cu cadrul legal si prin asigurarea protectiei informatiilor confidentiale si a reputatiei tuturor actorilor implicati.

PayrollExpert este departamentul tau de resurse umane ce iti aduce solutii practice pentru a-ti ajuta organizatia sa fie in acord cu cadrul legal si practicile de contractare a fortei de munca. Astfel, crestem capacitatea ta de a angaja persoanele potrivite si reducem semnificativ bugetul alocat acestei activitati.

Cu noi ai acces rapid la resursele umane necesare organizatiei tale, astfel incat tu sa te poti ocupa de activitatile ce aduc profit.
Procesul de recrutare va fi rapid, iar rezultatul va fi intotdeauna peste asteptarile tale.